AlgemeenRegionaal nieuwsSport

Judoteams Veendam-Instituut Noord maken indruk

- advertentie -

Deventer – Afgelopen zondag lieten de Judoteams van Judoschool Veendam en Judoinstituut Noord (Winschoten) grote indruk achter tijdens de Deventer teamcup. Het goede trainingsprogramma heeft duidelijk zijn effect.

- advertentie -

Het jongensteam -12 jaar won hun 4 poulewedstrijden overtuigend. De halve finale was ook een prooi voor het jonge team. In de finale was het team van Bushi Arnhem echter met 4-3 te sterk. Een keurige tweede plaats.

Het meisjesteam -15 jaar werd overtuigend kampioen. In al hun 4 wedstrijden kwamen zij niet in de problemen en wonnen hun wedstrijden met respectievelijk 4-1 of 5-0.

De jongens -15 jaar kwamen als 2e uit de poule en wisten zich met sterk judo naar de finale te judoën. Hierin troffen zij de tegenstander waarin de poule van was verloren. Nu konden de judoka’s de rollen omdraaien en werd er met 4-3 gewonnen.

Eveneens kampioen werden de teams -18 jaar. De dames -18 jaar wonnen de finale met 4-1 van Bijsterbosch. De mannen wonnen hun wedstrijden tot aan de finale ook zeer overtuigend (7-0/7-0/6-1/5-2). In de finale was er met 4-3 winst op Bushi Arnhem.

Tot slot was er nog een uitstekende 3e plaats voor het damesteam -18 2. Zij wonnen om brons hun wedstrijd met 5-2.

- advertentie -

De coaches waren zeer tevreden over de getoonde teamspirit.

- advertentie - 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button