AlgemeenIncidenten

Werkstraf voor taxichauffeuse die keerde op de N33

- advertentie -

Zuidbroek – Een 53-jarige taxichauffeuse uit Odoorn heeft voor het veroorzaken van een ongeluk op de N33 bij Zuidbroek zestig uur werkstraf gekregen.

- advertentie -
Tegen haar was een werkstraf van 160 uur geëist. De rechters hielden er rekening mee dat de vrouw al 31 jaar schadevrij rijdt, tot nu toe geen strafblad had en contact heeft opgenomen met de slachtoffers. Dat meldt RTV Drenthe.
Lees meer: 53-Jarige vrouw krijgt werkstraf voor keren op N33 bij Zuidbroek

Keren op de weg
De vrouw reed richting Siddeburen en ontdekte dat ze verkeerd was gereden. Haar navigatie gaf aan dat ze moest keren. Dit deed ze. Ze werd aangereden door een 61-jarige automobiliste uit Nieuw Beerta. Beide auto’s kwamen in de sloot terecht.

De vrouw uit Nieuw Beerta liep gekneusde ribben op. Haar 39-jarige zoon, die bij haar in de wagen zat, had een gebroken arm.

Lees meer: 61-Jarige Beerster raakt gewond bij bizar ongeval N33 

Rijontzegging
Naast de werkstraf heeft de vrouw uit Odoorn een voorwaardelijke rijontzegging van een half jaar opgelegd gekregen. Ze hoeft haar rijbewijs niet in te leveren, mits ze de komende twee jaar niet opnieuw een dergelijke verkeersfout maakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button