AlgemeenGemeente

Bouw van meerdere villa’s in Blauwestad gaat beginnen

- advertentie -

Blauwestad – In Blauwestad wordt begonnen met de bouw van tien villa’s. Gedeputeerde Henk Staghouwer en wethouder Laura Broekhuizen van de gemeente Oldambt geven volgende week vrijdag het startsein.

- advertentie -

Op dit wooneiland realiseert Extenzo 10 moderne vrijstaande villa’s. De woningen liggen direct aan het Oldambtmeer op zeer ruime kavels. De woningen zijn omgeven door 2000 hectare natuurgebied met diverse recreatiemogelijkheden.

De bouwstart wordt feestelijk gevierd. In Blauwestad trekt de woningbouw aan. Dit jaar zijn 31 kavels verkocht. Behalve op de Kievit wordt ook gebouwd in het Havenkwartier en in de woongebieden Het Park, Het Riet en De Wei.

Er worden drie type woningen gerealiseerd:

– De Vienna is een comfortabele vrijstaande woning met een kubistische uitstraling. Deze woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht. Het woonoppervlak van de Vienna is 130 vierkante meter. De Vienna is uit te breiden met een tweede verdieping.

– De Vienna XL is een royale kubistische villa met veel indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. De woning kan bovendien levensloopbestendig worden uitgevoerd met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonoppervlak van de Vienna XL bedraagt 150 vierkante meter.

- advertentie -

– De Ravenna is een levensloopbestendige woning met een modern karakter. Het huis heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonoppervlak bedraagt 110 vierkante meter.

- advertentie - 

Deze woningen zijn er vanaf 259.500 euro vrij op naam, inclusief kavel en ligging aan het water.

Op www.extenzogroningen.nl/vr is te zien hoe de Kievit in Blauwestad er uit komt te zien.

Foto’s: Extenzo Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button