AlgemeenGemeente

Parkeren achter de HEMA is toch écht gratis!

- advertentie -

Winschoten – Al eventjes staan de slagbomen bij de parkeerplaats achter de HEMA open, toch rijden vele mensen de parkeerplaats voorbij en zoeken zij liever een plekje verder van het centrum op.

- advertentie -

OldambtNu.nl vroeg om een omstander om antwoord ‘Ik wist niet dat je hier kon parkeren, gewoon omdat je daar altijd eerst moet betalen, het zal wat zijn als de slagboom omlaag is als je terug komt…’ 

Verkeersbord
Dit misschien ook omdat er nog een verkeersbord staat met de definitie dat het betaald parkeren is. Inmiddels is er een papiertje met de tekst ‘vrij parkeren’ op het bord geplakt.

De parkeerplaats achter de HEMA aan de Burgemeester Schönfeldplein telt zo’n 130 parkeerplaatsen en is vanaf eind november gratis te gebruiken.

Gratis parkeren
Vanaf 1 januari 2015 mag je officieel gratis parkeren in Winschoten. Wel zijn de algemene parkeerregels nog van toepassing, deze worden ook repressief gecontroleerd door de politie en handhaving. U kunt dan denken aan het parkeren binnen de lijnen, of parkeren buiten de aangewezen vakken, wat niet is toegestaan.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button