Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

De Bende van Beuving komt naar De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Uniek programma: Ernest Beuving laat zich vrijdag 27 januari bijstaan door het leukste popkoor van Oost Groningen, The Blue Happy Bacon.

- advertentie -

De voorstelling bestaat uit hilarische conferences en liedjes van zanger en cabaretier Ernest Beuving. Het programma is een muzikale en humoristische zoektocht naar Gekte & Echtheid. Naast liedjes van Beuving is er ruimte voor een aantal favoriete songs van het popkoor The Blue Happy Bacon.

Ernest was zelf, in een leven vol omzwervingen, werkzaam in de psychiatrie. Een inspirerende tijd! Wat hij vooral leerde is hoe gek het is om niet gek te zijn. Hij is uiteindelijk gestopt als psychiater, omdat hij vond dat hij ook eens aan de patiënten moest denken…

De koorleden zingen heerlijk mee en liggen tussen de liedjes door onder de stoel van het lachen tijdens zijn vele acts.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button