AlgemeenSport

Schaatsplezier op ijsbaan in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op de ijsbaan van ijsvereniging Oldambt in Scheemda werd zondagmiddag volop geschaatst.

- advertentie -

De ijsmeesters hadden zondagochtend om 11:00 een meeting verricht.  Dit werd vakkundig gemeten met een boor en een zelf gemaakte ijs-meter. Het ijs was ongeveer tussen de 6 en 7 centimeter. Dit is het minimale om er veilig op te kunnen schaatsen.

Lees meer: IJsmeesters meten vakkundig het ijs in Scheemda

‘Voor deze winter is dit de eerste keer dat we officieel onze grote baan konden openen, vorige week hebben we onze kleine kinderbaan geopend… helaas konden we deze na een uur weer sluiten’ verteld voorzitter Bert Hoogstraten tegenover OldambtNu.nl

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button