AlgemeenRegionaal nieuws

Roggeveld Fietsen Provinciewinnaar Tweewielerwinkel van het Jaar

- advertentie -

Scheemda – De Provinciewinnaars zijn de finalisten in de Tweewieler van het Jaar-verkiezing. Deze winkels worden door de vakjury bezocht, er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en de winkels krijgen bezoek van een Mystery Shopper die rapport uitbrengt.

- advertentie -

Tweewielerwinkel van het Jaar 2017
Op basis van al deze facetten wordt de uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 gekozen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens het Tweewieler Retail Trends congres 2017, op maandag 3 april in Burgers’ Zoo. Zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars komen dan op het podium en krijgen een oorkonde en benchmarkrapport uitgereikt.

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is een initiatief en wordt georganiseerd door Tweewieler, magazine voor de tweewieler Retail

”U wordt allemaal hartelijk bedankt voor het uitbrengen van uw stem. Nu is het aan de vakjury om te bepalen of wij de landelijke titel mogen dragen!!” aldus Johan Roggeveld.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button