AlgemeenCultuur

Spraakmakend theater: FIFA Blatter voor een corrupte prijs in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De landelijke kaartverkoop van de spraakmakende voorstelling FIFA Blatter, de val van een voetbalkeizer, loopt niet zoals gehoopt. De voorstelling is in een aantal noordelijke theaters daarom ook gecancelled. David Stolk van De Klinker zegt hierover: ‘Wij doen het iets anders dan de rest en hebben besloten dat deze dijk van een voorstelling wel door gaat!’ De voorstelling heeft 4 sterren recensies ontvangen en er komt een topcast naar Winschoten. Met onder andere Cees Geel, Lotje van Lunteren en een sublieme Paul R. Kooij als Sepp Blatter.

- advertentie -

‘Het publiek krijgt een unieke kans om deze voorstelling voor slechts €10,00 te komen bekijken in het mooiste theater van de provincie Groningen.’ Aldus David Stolk. Daarnaast kan men voor en na de voorstelling in gesprek met Tom Egbers. Om de aanbieding nog corrupter te maken, wordt u ontvangen bij De Klinker met een kopje koffie en zijn de bitterballen na afloop op kosten van Michael van Praag. Steekpenningen genoeg aangeboden!

Het theaterstuk over Sepp Blatter heeft al veel media aandacht ontvangen in o.a. De Wereld Draait Door en Voetbal International. Ook behaalde de voorstelling over Blatter meerdere headlines in diverse kranten. De theaterproducent werd namelijk telefonisch bedreigd. Zelf zegt Janke Dekker hierover: ‘FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer, gaat gewoon door.’

‘Het is een gekke wereld, maar als je de handel en wandel van de FIFA een beetje kent, is niets meer gek of vreemd…’ Kortom deze omstreden theatervoorstelling moet u gezien hebben!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button