AlgemeenGemeente

Isolatieveiling wegens succes verlengd tot 17 maart

- advertentie -

Oldambt – Vanaf 27 januari zijn er 12 gemeenten uit Groningen gestart met een collectieve inkoopactie voor isolatie. De deelnemende gemeenten zijn Eemsmond, Haren, Winsum, Slochteren, Oldambt, Zuidhorn, Marum, Grootegast, Leek, Pekela, Veendam en Ten Boer. Ruim 40.000 bewoners uit deze gemeenten ontvangen een brief en kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor een collectieve inkoopactie voor isolatie.

- advertentie -

Verlengd
Deze tijdelijke actie is opgezet om het verduurzamen van je huis nog makkelijker en nog aantrekkelijker te maken. Na een veiling op basis van het totaal aantal inschrijvingen ontvangen de deelnemers een vrijblijvende offerte op maat. Wegens succes is inschrijven mogelijk tot en met 17 maart 2017 via Energieloket Groningen. Dit was eerder 28 februari 2017.

”Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Dat is zonde! Een eengezinswoning zonder isolatie verliest veel warmte via de ramen, gevel, het dak en de vloer en verbruikt per jaar maar liefst 3300 m3 gas voor verwarming”. aldus Energieloket Groningen. Een vergelijkbaar goed geïsoleerd huis heeft maar 600 m3 gas nodig voor verwarming. Dat scheelt 1700 euro per jaar.

Foto: Energieloket.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button