Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Spring Fashion Event in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Winschoten nog meer als modestad op de kaart te zetten, wordt er nu ook in het voorjaar een grootse modeshow georganiseerd. Het Spring Fashion Event vindt plaats op zaterdag 25 maart. Op een verhoogde catwalk op het Israëlplein presenteren ondernemers uit Winschoten hun nieuwe voorjaars- en zomercollectie.

- advertentie -

Ook worden er mini-modeshows georganiseerd en wordt er een aantal boten tentoongesteld voor het gemeentehuis en naast de Hema. Om het festijn compleet te maken, is de voorjaarsactie weer nieuw leven in geblazen. De voorjaarsactie start donderdag 23 maart en eindigt op zaterdag 1 april.

Modeshow
Zaterdagmiddag 25 maart om 13.00, 14.30 en 16.00 uur showt een twintigtal ondernemers uit Winschoten de nieuwe voorjaars- en zomercollectie. Zij doen dit op een verhoogde catwalk, midden op het Israëlplein. De catwalk is verhoogd, zodat al het aanwezige publiek zicht heeft op hetgeen er op de catwalk te zien is. De presentatie van de modeshow is in handen van de Winschoter zanger Martin Zemering.

Mini-modeshow
Tussen de drie grote modeshows door houden een aantal ondernemers een mini-modeshow voor hun eigen winkeldeur. De kleding die op de centrale catwalk op het Israëlplein wordt getoond, wordt dan door de ondernemers nogmaals geshowd.

Botenshow
Aan mannen en vrouwen die niet van mode en fashion houden is ook gedacht. Voor het gemeentehuis en op het pleintje tussen The Readshop en de Hema staan boten gepresenteerd. De boten zijn afkomstig van Watersport Reinders uit Beerta en Watersport Vertrouwen uit Wildervank. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u hier terecht voor informatie over boten, varen of misschien zelfs overgaan tot de koop van een boot.

Voorjaarsactie
Van 23 maart t/m 1 april wordt de voorjaarsactie georganiseerd. Per besteding van € 10,- ontvangt u bij de deelnemende winkels een lot. Met deze loten maakt u kans op een vlieg-, trein- of busreis naar uw favoriete modestad. De te winnen prijzen zijn een weekend met vliegtuig naar modestad Milaan, een 4-daagse busreis naar modestad Londen en een 2-daagse treinreis naar Antwerpen. Naast deze fantastische reizen stellen ondernemers uit Winschoten nog veel meer leuke prijzen ter beschikking. Kom naar Winschoten en maak kans op één van deze fantastische prijzen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button