AlgemeenOp stap

Voorverkoop Oostwold Airshow start met speciale actie

- advertentie -

Oostwold – De organisatie van de 9e Oostwold Airshow introduceert deze maand de z.g. ‘Early Bird’ korting. Dit voordeel voor vroege vogels levert een interessante besparing op. Op deze manier wil de organisatie van de Oostwold Airshow een gebaar maken naar de echte liefhebbers die er als eerste bij zijn. Daarnaast biedt het de bezoeker met een krappe beurs een mogelijkheid om op entreegeld te besparen.

- advertentie -

Een toegangskaart voor de zondag kost b.v. € 12,60 (i.p.v. € 14,00) en voor de maandag betaal je geen € 18,- maar € 16,20. De Early Bird korting op een passe-partout is maar liefst 15% en dat betekent dat je voor € 18,00 van het tweedaagse spektakel helemaal niets hoeft te missen! De Early Bird korting is alleen beschikbaar via: www. oostwoldairshow.nl. De actie loopt zolang het maximum aantal beschikbare Early Bird kaarten nog niet bereikt is.

Vliegen is een kunst
Aerobatics is kunstvliegen, kunstvliegen is een kunst en dus zeker geen vorm van stuntvliegen. Het streven is zo nauwkeurig mogelijk series van figuren te vliegen en onder alle omstandigheden volledige controle over het vliegtuig te hebben en vooral te houden. Tijdens de Oostwold Airshow kan het publiek genieten van diverse vormen van aerobatics. Uit Engeland komen b.v. het ‘Twister Aerobatics Team’, de wereldtoppers van het ‘Global Stars Champion Aerobatic Team’ en uit Nederland het ‘Air Combat Europe demo team’.

Andere vormen van aerobatics tijdens de Oostwold Airshow worden o.a. getoond door het ‘Fox Gliding Team’. Piloot en nationaal kampioen kunstzweefvliegen Erik Houtman laat zien dat je ook zonder motor de meest spectaculaire figuren kunt vliegen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button