AlgemeenCultuurKort nieuws

Drenthe Plat: ‘Lekker lachen in De Klinker’ op 17 maart

- advertentie -

Winschoten – In deze eerste maanden van het jaar, met de feestdagen al weer lang achter ons en het voorjaar nog lang niet in zicht, is het hoog tijd voor een heerlijk avondje uit waar je weer eens lekker lang kunt lachen. Niets brengt je dan in een beter humeur dan een flinke dosis onvervalste Drentse humor. En er is goed nieuws voor de inwoners van Winschoten en omgeving, want op Vrijdag 17 Maart komt Drenthe Plat met een daverende voorstelling naar Theater De Klinker.

- advertentie -

Drenthe Plat staat garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen De gloednieuwe voorstelling van het gezelschap is dan ook een regelrechte aanrader.

Drenthe Plat heeft een grote naam op te houden, als het om de Drentse humor gaat. Al vanaf eind jaren `70 van de vorige eeuw is de groep een begrip bij de liefhebbers van de humor in dialect. In een avondvullend programma zet de groep het publiek een voorstelling voor, waar het goed toeven is. Heerlijke conferences, knotsgekke sketchen en prachtige liedjes zijn de ingredienten voor een avondje onvervalst amusement.

Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle succesvolle typetjes van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue. Hun nieuwste avonturen en belevenissen zijn zo mogelijk nog komischer dan ooit te voren. De groep verstaat de kunst om het publiek mee te voeren in hun eigen wereld, waar de saamhorigheid en gemeenschapszins nog spreekwoordelijk zijn. Drenthe Plat brengt die heerlijke ouderwetse Drentse humor weer tot leven en het is dan ook lekker en veel lachen bij deze dolkomische voorstelling.

Vrijdag 17 Maart komt de groep naar Theater De Klinker, Mr.D.U.Stikkerlaan 251, Winschoten, telefoon 0597 700270. Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur. De entreekaarten zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Drenthe Plat op tournee is een heerlijk avondje uit, dat U absoluut niet mag missen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button