AlgemeenIncidenten

Politie zoekt deelnemers voor panelonderzoek

- advertentie -

Noord-Nederland – Uw steentje bijdragen aan de manier waarop de politie met u communiceert? Dat kan, door u aan te melden voor het panelonderzoek dat plaatsvindt in de week van 24 april 2017.

- advertentie -

Onderzoek naar het effect van externe communicatie
Als politie willen we graag weten wat voor effect onze berichtgeving op u heeft, wat u van onze berichtgeving merkt en vindt. Hierbij kunt u denken aan berichten via Facebook en Twitter, maar ook via politie.nl.

Deelnemers gezocht voor panelonderzoek
Voor dit panelonderzoek zoeken wij deelnemers die hierover met ons over in discussie willen gaan. Uw mening en feedback is van groot belang, zodat de politie haar communicatie in berichtgeving kan blijven verbeteren!

Afhankelijk van de voorkeur en het aantal deelnemers vindt het panel in de middag of avond plaats in de week van 24 april 2017. Het onderzoek neemt ongeveer twee uur in beslag. De locatie, data en tijdstippen worden nader bepaald.

Aanmelden en meer informatie
Kunt u paar uurtjes van uw tijd missen, geeft u ons graag feedback om zo de politie te helpen haar communicatie nog beter te maken? Stuur dan een mail voor 10 april 2017 naar suzan.koopman@politie.nl met hierin uw naam, leeftijd en woonplaats.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de beschikbare data, tijdstippen en locatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button