AlgemeenCultuur

Leerlingen Kunstcentrum De Klinker tonen hun talenten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag stond de Cultuurhuis de Klinker van 13:00 uur tot 16:00 uur bol van de gratis activiteiten op het gebied van Muziek, Dans en Theater. Zonder aanmelding konden kinderen deelnemen aan workshops of spelletjes en in de hal zijn doorlopend optredens van leerlingen en docenten.

- advertentie -

Kunstcentrum De Klinker
Sinds een paar maanden is de gemeentelijke muziekschool niet langer gemeentelijk maar onderdeel van Stichting Cultuurhuis De Klinker. Ook is de naam Algemene Muziekschool Oost Groningen veranderd naar Kunstencentrum De Klinker want we doen meer dan alleen muziek maken! Ook dans en theater zijn onderdeel van het aanbod van lessen en cursussen.

Onderstrepen
Het samengaan onderstreepten we tijdens de Open Dag feestelijk door het aanbieden van gratis workshops (djembé, kinderkoor, dans, theater), spelletjes en een tiental mini voorstellingen in de hal.

Coördinator Harry van der Laan: “We openden onze deuren letterlijk voor iedereen om samen een leuke middag met activiteiten te hebben en dit kon figuurlijk door de deuren te openen om iets te gaan doen op het gebied van Muziek, Dans en Theater.”

Foto’s: Jos Hensens/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button