AlgemeenOp stap

Primeur – OldambtNu presenteert het programma voor het Zomerfestival 2017

- advertentie -

Winschoten – Eindelijk maar toch, daar is hij dan…! Het programma van het jaarlijkse evenement ‘Winschoter Zomerfestival’ rondom het Marktplein in Winschoten. Voorgaande jaren was het altijd een groot feest op het Marktplein en in de straten van Winschoten. Hierdoor trok het evenement tienduizenden bezoekers naar Winschoten. Dit jaar is het festival van woensdag 12 tot en met zondag 16 juli.

- advertentie -

12 t/m 16 juli: ”Kermis”
Gedurende deze dagen zal de kermis op het achterste gedeelte van het Marktplein zijn. Speciaal hieraan is de ‘eurodag’, deze zal plaatsvinden op woensdag 12 juli.

14 juli: “Nacht van Winschoten”
Tijdens deze nacht waar het evenement onder andere om draait zijn er meerdere dingen te beleven in de Winschoter binnenstad. Allereerst begint de avond met de welbekende markt en braderie door de straten van Winschoten, hierbij zijn ook alle winkels geopend. Dit onder het genot van meerdere podia waar artiesten/ (cover)bands optreden. Ook zal er in het centrum een dweilorkest lopen met gezellige muziek.

Later op de avond zal er op het ‘Duitse plein’ livemuziek te horen zijn van onder andere: De Esperando’s en Otto Lagerfett. Op het Marktplein zal zoals traditiegetrouw ook live muziek te horen zijn.

Het 12 koppige coverband uit het westen van het land Night Flight to Rio en Qmusic Foute Uur zullen zullen het publiek op het Marktplein gaan vermaken. Op beide podiums wordt de avond afgesloten met een DJ!

15 juli: “Dance event”
Tijdens het Dance Event komen er meerdere artiesten, waaronder F1rstman, te kennen van: ‘Eén ding’, ‘Op en Neer’ en ‘Overal’. Daarbij komt Rave van Fortuin: Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team.  Daarbij is de avond helemaal compleet met een DJ van Slam!FM.

- advertentie -

16 juli: “Familiedag”
Tijdens de Familiedag zal TeleKids Roadshow de kinderen komen vermaken.

- advertentie - 

De Telekids Discoshow is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids-goodies te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids-promomeiden die meedansen en foto’s maken van de kids.

Foto: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button