AlgemeenGemeenteKort nieuws

Zomersluiting overdekte zwembaden

- advertentie -

Winschoten – Vanaf zaterdag 15 juli zijn zowel de Watertoren als de Hardenberg gesloten t/m zondag 10 september. Vanaf maandag 11 september zijn beide zwembaden weer geopend volgens het reguliere activiteitenrooster. Gedurende deze zomersluiting is openluchtzwembad de Ringberg te Scheemda geopend, alle informatie over dit openluchtzwembad is te vinden op www.zwembadderingberg.nl.

- advertentie -

Gedurende deze zomersluiting kan het iets langer duren voordat e-mails en opgaves zwemles verwerkt en beantwoord worden. Informatie en vragen via zwemles kunt u deze periode het beste per e-mail aanvragen via zwemles@zwembadwatertoren.nl of info@dehardenberg.nl. Heeft u echt dringende vragen, neem dan telefonisch contact op met zwembad de Ringberg: 0597-591571 en vraag daar naar onze medewerkers!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button