AlgemeenKort nieuws

Zondag 2 juli: Contact-Morgen voor weduwen en weduwnaars

Winschoten – Ben jij weduwe of weduwnaar? Voel jij je ook weleens of vaak alleen? Zoek je gezelschap? Iemand waarmee je een keer kunt gaan wandelen of fietsen, samen een kopje koffie drinken of naar het theater gaan? En wil je je vrienden of familie niet steeds “belasten”, als je ergens naar toe wilt gaan?

- advertentie - 

Vindt je het moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten, omdat het toch wel spannend kan zijn? En zij wellicht niet altijd begrijpen, wat jij hebt meegemaakt?

Kom dan naar de Contact-Morgen op zondag 2 juli bij Troost & Meer.

Misschien vindt je het al moeilijk om alleen naar binnen te stappen bij Troost & Meer, en toch is het wellicht de moeite waard om dit te doen. Wij, Alberta Kuil en Esther Bohte-de Wilde, gaan er alles aan doen, om er een fijne, warme ochtend van te maken, waarbij jij lotgenoten ontmoet. Wie weet… ontmoet je andere mensen, waar je deze zomer wellicht nog mooie momenten mee gaat beleven.

Dus geef je snel op bij Alberta Kuil, 06-42732107 of via info@troostenmeer.nu.

De Contact-Morgen vindt plaats bij Troost & Meer, zondag 2 juli, en start 10.00 uur. Kosten € 5,00 inclusief koffie en thee.

Voor meer informatie kun je ook, geheel vrijblijvend, een keer binnenlopen bij Troost & Meer. Troost & Meer zit aan de Bosstraat 22 in Winschoten en is geopend woensdag, donderdag en vrijdag van 09.30 – 17.00 uur.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button