AlgemeenIncidenten

22-Jarige Scheemder opgepakt wegens brandstichting bij Preston Palace

- advertentie -

Almelo – De politie heeft vrijdag een 20-jarige man uit Hoogezand en een 22-jarige man uit Scheemda opgepakt wegens betrokkenheid bij een brand in een deel van hotel Preston Palace in Almelo donderdagavond.

- advertentie -

Ongeveer vierhonderd mensen moesten hotel Preston Palace verlaten nadat in het uitgaansgedeelte brand was uitgebroken. Net na middernacht konden de gasten terugkeren naar hun kamer. Sommige gasten zijn in een andere kamer ondergebracht, wel in hetzelfde hotel. Twee hotelgasten zijn voor medische behandeling naar het streekziekenhuis en de huisartsenpost gebracht. De andere drie zijn ter plaatse behandeld.

Brand
De brand in het hotel aan de Laan van Iserlohn brak rond 22.00 uur uit. De brandweer was snel aanwezig en had het vuur niet veel later onder controle.

Arrestatie
De politie arresteerde ook nog een 56-jarige man uit Almere omdat hij weigerde te vertrekken. Hij verzette zich bij zijn aanhouding en probeerde een wapen van een van de agenten te pakken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button