AlgemeenIncidenten

Politie voert controle uit op A7 wegens project: A7? Attent!

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Gisteren, 20 juli 2017, tussen 08.00 uur en 16.00 uur heeft de politie een controle uitgevoerd op de A7 in het kader van het project A7?Attent!.

- advertentie -

De controle heeft plaatsgevonden op het deel van Nieuweschans tot aan Drachten en is uitgevoerd samen met collega’s van het Flexteam Groningen. De nadruk hierbij lag op snelheid en afleiding.

Ter hoogte van Hoogkerk werd gecontroleerd van 08.30 tot 12.00 uur en is 9x bekeurd ter zake snelheid (hoogste 139 km/h), 2x voor het niet dragen van de gordel, 1x kentekenplaat (aanhangwagen kwam niet overeen met trekkend voertuig), 1x negeren roodlicht, 3x niet handsfree bellen en 1x onnodig links rijden.

Bij het knooppunt Drachten werd gecontroleerd van 13:30 tot 16:00 uur. Hierbij is 14x bekeurd ter zake snelheid (hoogste 147 km/h), 1x geen kentekenplaat op fietsendrager, 2x onnodig links rijden, 6x niet handsfree bellen, 1x voor het niet dragen van de gordel, 1x rijden over een puntstuk, 1x art. 5 WvW (bestuurder hield een bloknoot op het stuurwiel en was bezig hierop te schrijven) en 2x was de losbreekreminrichting van de aanhanger niet juist bevestigd.

Voor informatie over dit project zie de website van: www.rijkswegennoord.nl

Foto: Rijkswegennoord.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button