AlgemeenSport

Landskampioen​ ​Lycurgus​ ​komt​ ​naar​ ​Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op zondag 10 september komt landskampioen Lycurgus naar volleybalvereniging Abiant Set Uppers Oldambt. Vanaf 12:00 uur geven de spelers een clinic aan de jeugdleden van Abiant Set Uppers Oldambt..

- advertentie -

Innovatie​ ​in​ ​de​ ​topsport
De trainer/coach Arjan Taaij geeft een boeiende lezing over innovatie in de topsport en hoe een (top)team motiveert. Dit programma begint om 12:30 uur. Ben je geïnteresseerd in deze lezing? Stuur dan een email naar info@setuppers.nl om je plek te reserveren. Vol = Vol.

Entree is 2,50 euro, inclusief entreekaartje en programmaboekje voor de wedstrijd.

Oefenwedstrijd​ ​tegen​ ​Belgisch​ ​topteam
Vanaf 15:00 maken de lange mannen van Lycurgus zich op voor een oefenwedstrijd. De tegenstander is het topteam Volley Haasrode Leuven uit Belgïe. Iedereen is van harte welkom. Entree is 2,00 euro, inclusief programmaboekje.

Het belooft een fantastische middag te worden met aantrekkelijk volleybal. De wedstrijdbal, spelersshirt met handtekening en meerdere leuke prijsjes worden verloot tijdens deze middag in de Eextahal aan de Plantsoenlaan in Scheemda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button