AlgemeenGemeente

Gemeente Oldambt verkoopt oud busmuseum

- advertentie -

Winschoten – Het voormalig busmuseum aan de P. van Dijkstraat is verkocht. Dit meldt Dagblad van het Noorden. De gemeente Oldambt heeft het terrein verkocht aan Eddie Schipper van de firma Schipper Grondwerk en Sloopwerk (SGS).

- advertentie -

‘Veel gespuis’
Terrein en opstallen moeten grondig onder handen worden genomen. Onderhoud is er de laatste jaren nauwelijks meer geweest. ”Ik ga zo snel mogelijk hekwerk en camera’s plaatsen. Dat is op die plek wel nodig. Daar loopt ’s nachts veel gespuis. De gemeente is ook blij dat ik het heb gekocht. Zij blij, ik blij”, zegt Schipper tegen het Dagblad.

Busmuseum
Het busmuseum is al jaren geleden vertrokken uit Winschoten en heeft nu onderdak in Hoogezand. Voordat het museum in het pand kwam, was het een onderhoudsgebouw van de Gado. De laatste jaren werden er veel vernielingen gepleegd. In de panden achter het busmuseum is diverse keren brand gesticht.

Foto’s: Erwin Dijkman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button