AlgemeenOp stap

Morgen: Ontdek de nieuwste mode tijdens het Autumn Fashion Event

- advertentie -

Winschoten – Op 30 september staat hét mode evenement van Winschoten weer voor de deur. Tijdens het Autumn Fashion Event worden de nieuwste modetrends en collecties gepresenteerd door de ondernemers in Winschoten. De modellen op de catwalk, welke voor winkelcentrum ’t Rond opgebouwd wordt, doen er alles aan om je de weg te wijzen naar jouw nieuwe outfit.

- advertentie -

Show
Er worden twee grote modeshows gegeven op de catwalk, om 13.30 en 15.00 uur. Naar verwachting duren beide shows zo’n 20 minuten. In deze 20 minuten nemen de Winschoter ondernemers je mee langs de mooiste heren- en dameskleding, maar ook de nieuwe collecties kinderkleding komen aan bod. De show wordt gepresenteerd door zanger Martin Zemering, hij vertelt het aanwezig publiek welke modellen bij welke winkel horen. Zo kun je na de modeshow direct naar de winkel om je nieuwe kleding te kopen!

Rode lopers
Tussen de modeshows door organiseren veel van de deelnemende winkeliers mini modeshows voor de winkel. Ook in het winkelgebied is dus van alles te beleven op het gebied van mode. Tevens doet één van de bekendste mode ontwerpers van Nederland ook mee met het evenement.

Jan Boelo
Een ontwerper van internationale allure, gehuisvest in Winschoten. Iets om als gemeente enorm trots op te zijn. Als kind van de streek is Jan Boelo zijn oude, vertrouwde omgeving altijd trouw gebleven. Tijdens het Fashion Event opent hij zijn atelier en showroom voor bezoekers, een unieke kans om de collectie te aanschouwen in zijn prachtige pand, gevestigd direct achter Schuurman Schoenen.

Botenshow
Alle mannen opgelet, er is nog meer te doen de 30e van september. Heb je geen zin om met je vrouw of vriendin naar de modeshow te gaan, maar heb je wel zin om de deur uit te gaan? In de Langestraat zijn de prachtigste boten te bewonderen. Verscheidene botendealers tonen hun boten aan het winkelend publiek en staan klaar voor al je vragen over de boten. Natuurlijk ook voor vrouwen die van boten houden!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button