AlgemeenKort nieuws

Skytz Winschoten viert 10-jarig bestaan

- advertentie -

Winschoten – 2007. Het jaar waarin Bokito uit de Rotterdamse dierentuin Blijdorp ontsnapte. Het jaar waarin Google Maps doorbreekt en het jaar waarin het woord “Facebook” tweede wordt bij de ‘woord van het jaar’ verkiezing. Tevens is 2007 het jaar waarin Martin Kok zijn bedrijf Skytz oprichtte. Nu, 10 jaar later, is Skytz uitgegroeid tot een bedrijf op het gebied van webdesign.

- advertentie -

Duizend websites
In de afgelopen 10 jaar heeft Skytz honderden klanten blij gemaakt. In totaal zijn er meer dan duizend websites ontworpen door Skytz. Eigenaar Martin Kok is na 10 jaar nog steeds erg tevreden; “De maatschappij staat tegenwoordig volledig in het teken van het internet. Dat is onder meer te danken aan de opkomst van de smartphone. We zorgen er nu dan ook voor dat bedrijven een mobielvriendelijke website krijgen”.

Het team
Het team van Skytz is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Tien jaar geleden begon Martin Kok als eenmanszaak, maar tegenwoordig werkt er een team van 6 medewerkers bij Skytz. Dit team is verantwoordelijk voor onder andere websites, webwinkels, grafische vormgeving, hoger in google en maatwerk systeem ontwikkeling.

Kok: “In de afgelopen jaren hebben we ons voornamelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk systemen. De afgelopen jaren is een tendens zichtbaar dat steeds meer bedrijf willen werken met een vol geautomatiseerd systeem. Wij ontwikkelen en ontwerpen dergelijke systemen, zodat de klant een efficiency slag kan slaan”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button