AlgemeenRegionaal nieuws

Beschonken Nederlander(75) veroorzaakt ongeval op A31 bij Bunde

- advertentie -

Bunde – Afgelopen zaterdagmiddag heeft een 75-jarige man uit Nederland op de A31 bij Bunde een ongeval veroorzaakt. De man zag een vrachtwagen met oplegger over het hoofd toen hij rond 16:00 uur van rijbaan wilde wisselen, de auto’s schampten elkaar.

- advertentie -

De man uit Nederland en de 51-jarige bestuurder van de vrachtwagen bleven ongedeerd. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hierbij werd gecontroleerd op het gebruik van alcohol. De Nederlander bleek 0,82 promille alcohol in zijn bloed te hebben.

Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor aanvullend onderzoek. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Foto: Politie Duitsland (PressePortal)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button