AlgemeenGemeente

Europese aanbestedingsprocedure gestart voor warmtelevering aan zwembaden Oldambt

- advertentie -

Winschoten/ Finsterwolde – De gemeente Oldambt is een Europese aanbestedingsprocedure gestart voor het leveren van warmte aan zwembad De Watertoren in Winschoten en MFC De Hardenberg in Finsterwolde gedurende minimaal zeven jaar, waarbij de warmte opgewekt wordt met biomassa bij voorkeur afkomstig uit de regio Oost Groningen.

- advertentie -

De gemeente zoekt een innovatief en proactieve opdrachtnemer die op een adequate, duurzame en innovatieve wijze warmtevoorziening levert, beheert en onderhoudt voor zwembaden de Watertoren, Watertorenstraat 16, 9671 LJ Winschoten en de Hardenberg, Hardenberg 5, 9684 AM Finsterwolde, waarbij de opdrachtgever maximaal wordt gefaciliteerd en de handelingen/werkzaamheden aan de zijde van de opdrachtgever worden geminimaliseerd.

Daarbij wenst de gemeente optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde die bij de marktpartijen aanwezig is. Om dit doel te bereiken is ervoor gekozen om geen traditioneel ingerichte aanbesteding te organiseren waarbij prijs veelal doorslaggevend is. Gekozen is voor een innovatieve manier van aanbesteden waarbij vooral de kwaliteit centraal staat. Deze aanbesteding is namelijk gebaseerd op de Best Value aanpak.

Belangstellenden kunnen de aanbestedingsstukken opvragen op TenderNed.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button