AlgemeenIncidenten

Politie zoekt getuigen na openlijke geweldpleging

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen nacht, 26 oktober omstreeks 03.00 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden bij het treinstation en het tunneltje te Winschoten. Twee personen zijn door meerdere personen mishandeld, waarbij is geschopt en geslagen.

- advertentie -

Er is 1 verdachte aangehouden, maar de politie is nog op zoek naar 2 andere jongens met het volgende signalement:

Jongen 1: rond de 20 jaar, circa 1.90 mtr. lang, blond haar in een schuine kuif.
Jongen 2: rond de 20 jaar, droeg een lange groene jas.

Heeft u iets gezien of gehoord, dan hoort de politie graag van u. De politie is te bereiken via Facebook of via tel.nr. 0900-8844.Tevens kan het via Meld Misdaad Anoniem, tel.nr. 0800-7000. Zaaknummer: 2017283482.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button