AlgemeenIncidenten

Inbrekers stelen sleutels en breken in bij 89-jarige vrouw

- advertentie -

Winschoten – De politie is op zoek naar mensen die gisternacht (van zondag op maandag) iets bijzonders hebben gezien op of rond het Dr. J. Hommesplein in Winschoten. In het appartementencomplex is ingebroken nadat aan de voorkant van het gebouw, naast de ingang van onder andere Buurtzorg, een sleutelkluisje was geforceerd.

- advertentie -

De daders hebben met een sleutel uit dat kluisje een andere box geopend waarin een sleutel van een woning is gehaald.

Inbraak
De 89-jarige bewoonster is vermoedelijk wakker geworden door de insluipers, zij heeft nog twee personen zien weglopen. Haar woning was compleet overhoop gehaald. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er is weggenomen.

Later bleek dat de daders diverse sleutelkluisjes van de buitenmuur hebben weggebroken en meegenomen. Mocht u ons kunnen helpen met het onderzoek, horen we dat graag. U kunt de politie bellen via 0900-8844 of via de Facebookpagina van de politie een privébericht sturen.

Foto: OldambtNu.nl – Ter illustratie 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button