AlgemeenPolitiek

Nieuwe politieke partij: Burgerbelangen Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Burgerbelangen Oldambt, dit is een nieuw partij in de gemeente Oldambt. Burgerbelangen Oldambt doet in maart volgend jaar mee met de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Oldambt.

- advertentie -

De partij is een initiatief van Alexander Nicolai, Richard Kloosterman en Melvin Stubbe.

Nicolai en Kloosterman waren tot voor kort nog lid van een andere nieuwe politieke partij: Gemeentebelangen Oldambt. Maar omdat het tweetal het niet eens was over het handelen bij die partij, hebben ze besloten hun eigen koers te varen.

‘Voor de burger, niet voor de gemeente’
‘Het grote verschil is dat wij voor de belangen van de burger staan en niet voor die van de gemeente’, zegt partijvoorzitter Nicolai tegenover RtvNoord. ‘Wij gaan niet voor het wethouderschap, we willen er juist staan voor de burger. Die is het allerbelangrijkst. Het zou mooi zijn als ons een plek in de gemeenteraad wordt gegund.’

Foto: Burgerbelangen Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button