AlgemeenCultuurKort nieuws

F2 Dance Company houdt voorstelling voor het goede doel

- advertentie -

Winschoten – F2 Dance Company organiseert zijn 1e kerstshow in de Vennekerk voor de Samenloop voor Hoop Oldambt! Zaterdag 23 december heet F2 Dance Company u van harte welkom tijdens de kerstshow, “Shine Bright”.

- advertentie -

“Shine Bright” is een gevarieerde show vol energie, warmte, emotie en gezelligheid. Het thema van de show is vanzelfsprekend kerst maar draait ook, om hoop, licht, kracht en saamhorigheid. “Shine Bright” gaat over de dansers die stralen, de bezoekers die stralen en laat je denken aan de mensen die boven ons stralen.

De kerstshow vindt plaats op een speciale locatie namelijk, de prachtige Vennekerk te
Winschoten. Aangezien de show in teken staat van hoop, licht, kracht en saamhorigheid. Doneert F2DC een deel van de opbrengst aan de Samenloop voor hoop t.b.v. KWF Kankerbestrijding. F2DC loopt in 2018 mee tijdens het KWF Samenloop voor Hoop Oldambt, en probeert hier zoveel mogelijk geld voor in te zamelen.

U kunt het goede doel steunen terwijl u van een magische show kunt genieten, wie wil dat nou niet? Een entree ticket kost slechts €7,50, waarvan een gedeelte dus gedoneerd word. Kaartjes zijn eenvoudig aan te bestellen via  www.ticketkantoor.nl/shop/F2DC Wees welkom en laat je verassen door onze magische kerstshow, “Shine Bright”. Iedereen hoort te stralen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button