AlgemeenGemeente

Gemeente steunt actie voor scholen Sint Maarten met 1 euro per inwoner

- advertentie -

Winschoten – Het Ubbo Emmius College in Winschoten zamelt geld in voor twee scholen voor voortgezet onderwijs op Sint Maarten. Het Milton Peters College en de Sundialschool op Sint Maarten zijn zwaar getroffen door orkaan Irma. De leerlingen kunnen daardoor niet naar school. Met de inzamelingsactie steunt het Ubbo Emmius de wederopbouw van de scholen. De opbrengst van de actie gaat rechtstreeks naar de scholen op Sint Maarten voor wederopbouw.

- advertentie -

Lees ook: Leerlingen Ubbo Emmius zetten zich in voor Sint Maarten

Gemeente steunt actie
Gemeente Oldambt leeft mee met de inwoners van Sint Maarten en steunt deze actie. Eens temeer omdat het college van burgemeester en wethouders het van groot belang vindt dat de leerlingen op Sint Maarten zo snel mogelijk weer onderwijs kunnen volgen. Wethouder Bard Boon vertelt: “Natuurlijk vinden we het ook geweldig dat de leerlingen van het Ubbo Emmius zelf de handen uit de mouwen steken voor hun leeftijdsgenoten op Sint Maarten. Vandaar ook onze keuze om juist deze actie te steunen.”

Lees ook: Oldambt steunt Sint Maarten en doneert €1,- per inwoner

Wethouder Boon heeft vandaag aan mevrouw Buiter van het Ubbo Emmius College een cheque overhandigd van € 38.000,- ofwel € 1,- per inwoner.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button