Algemeen

Gestolen auto dankzij bezoeker OldambtNu.nl weer terecht

- advertentie -

Winschoten – Vorige week plaatste de lokale nieuwswebsite OldambtNu.nl een bericht over een inbraak in een woning aan de Zeeheldenstraat in Winschoten. Na deze inbraak werd er onder andere een auto ontvreemd.

- advertentie -

Lees ook: Auto gestolen na woninginbraak in Winschoten

Dankzij een oplettende bezoeker van OldambtNu.nl is de Fiat Panda inmiddels weer terecht, dat laat de politie weten aan de redactie. Een bewoner aan de Parklaan in Winschoten vertrouwde de auto die geparkeerd stond in haar straat niet. Ze vulde het kenteken in bij zoekmachine Google waarna hij/ zij ons artikel las.

De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor onderzoek. Tot heden is er geen enkel spoor van de dader(s).

Foto: Politie (ter illustratie)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button