AlgemeenCultuurOp stap

Bekendmaking programma Nationaal Theaterweekend Cultuurhuis De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op 26, 27 en 28 januari 2018 doet Cultuurhuis De Klinker mee met het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit speciale weekend kunt u voor slechts € 10,- een voorstelling bezoeken. Op deze manier krijgt iedereen kans om voor een kleine prijs kennis te maken met theater. De voorstellingen staan al een tijdje als ‘Blinddate’ in de verkoop. Vanavond (maandag 18 dec) om 22.30 uur schuift Albert Verlinde bij RTL Late Night aan om te praten over het Nationaal Theaterweekend. Na afloop van de uitzending worden de voorstellingen bekend gemaakt. Benieuwd voor welke voorstelling u een kaart heeft gekocht, of wilt u voor weinig geld naar het theater? Kijk dan op www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Open dag
Een vast onderdeel van het Nationaal Theaterweekend is een Open Dag van het theater. Cultuurhuis De Klinker opent dan ook op zaterdag 27 januari van 12.00 tot 17.00 uur de deuren voor haar publiek. Tijdens deze Open Dag wordt er een workshop ‘Woezel en Pip maken’ georganiseerd, kunt u kijken naar demonstraties van de afdelingen dans, theater en muziek van Kunstencentrum De Klinker en kunt u een kijkje achter de schermen nemen tijdens de Theatertour. De theatertouroperator leidt u langs plekken waar u normaal gesproken niet komt en voorziet u van allerlei exclusieve ‘backstage’-informatie.

Golden Ticket
Dan is er nog de zoektocht naar het Golden Ticket. Tijdens de Open Dag wordt er een Golden Ticket in het gebouw verstopt. Degene die het Golden Ticket als eerste vindt, krijgt gratis toegang tot maar liefst 10 voorstellingen. Vanaf vandaag worden er wekelijks cryptische hints verspreid via de facebookpagina van De Klinker en de website indeklinker.nl. Met deze hints wordt de zoektocht wellicht iets makkelijker. Meedoen aan deze zoektocht? Check dan facebook.com/indeklinker of indeklinker.nl voor de eerste hint.

Kaarten voor de voorstellingen tijdens het Theaterweekend zijn te koop via de theaterkassa van Cultuurhuis De Klinker of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button