AlgemeenIncidenten

Vandalen slopen grootste decorstuk van Dickens Day Beerta

- advertentie -
  • Beerta – Rond de klok van 02:00 uur in de nacht van zondag op maandag kreeg de organisatie van Dickens Day, evenals de politie, een telefoontje dat het grootste decorstuk kapot over de weg verspreid lag. Toen zij samen ter plaatse kwamen was de ravage groot. Samen hebben zij alles van de weg gehaald en afgebroken. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Selwyn Nap van de organisatie: “We vinden het heel erg jammer dat dit is gebeurd! Dit was het 2e jaar dat we het Kurhaus gebruikten en we hadden verwacht dat deze wel een aantal jaren mee zou gaan. Uiteraard gaan we kijken wat er nog te maken valt, maar het grootste deel is kapot… “

- advertentie -

Dit jaar werd Dickens Day voor de 8e keer georganiseerd in Beerta. Het evenement trok veel bezoekers die konden genieten van de vele verklede figuranten en straatartiesten. Heel sneu dat het dan zo moet eindigen voor een van de decorstukken. Heeft u tips? Meldt u dit dan bij de politie via 0900-8844.

Foto: OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button