AlgemeenRegionaal nieuws

Wie wordt de Sympathiekste ondernemer & onderneemster van Groningen 2017?

- advertentie -

Groningen – Wie wordt de Sympathiekste ondernemer & onderneemster van Groningen 2017? Nieuw dit jaar is dat er 2 categorieën zijn: de Sympathiekste Ondernemer & Onderneemster van het jaar 2017. Wie worden de opvolgers van Marco Beukeveld van Bakkerij Beukeveld?

- advertentie -

Op maandag 22 januari 2018 vindt de 4e verkiezing van de “Sympathiekste Ondernemer en Onderneemster van Groningen,” plaats in Kinepolis Groningen.

Ondernemers en directeuren kunnen vanaf vandaag collega ondernemers en/of directeuren nomineren. Nomineren kan door naar de website www.desympathieksteondernemer.nl te gaan en de nominatieformulier in te vullen. Nomineren kan tot en met donderdag 21 december 2017.

Vanaf vrijdag 22 december tot zondag 31 december 00.00 uur, begint de 2e fase: de stemronde.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button