Algemeen

Gemeente Oldambt organiseert huldiging voor sporters

- advertentie -

Oldambt – In de gemeente Oldambt zijn veel sportverenigingen en individuele sporters actief. Het komt regelmatig voor dat een team of individuele sporter provinciaal, landelijk of zelfs internationaal in de prijzen valt of dat zij een bijzondere prestatie leveren.

- advertentie -

Op donderdag 11 januari 2018 worden deze sporters/sportteams gehuldigd. Kent u een team of een individuele sporter die voor een sporthuldiging in aanmerking komt? Lever dan vóór vrijdag 22 december informatie aan over het team of de persoon die kampioen is geworden.

Naast de naam/namen van de sporter(s) horen we ook graag op welk onderdeel het kampioenschap of de bijzondere prestatie is behaald en wie de coaches en/of trainers zijn. U kunt deze informatie via e-mail sturen naar info@gemeente-oldambt.nl.

Criteria voor aanmelding
– Een team of individuele sporter dat/die kampioen is geworden in een reguliere competitie**.
– Een team of individuele sporter met een 1e plaats op provinciaal niveau**.
– Een team of individuele sporter met een 2de of 3de plaats op landelijk of internationaal niveau.
– Een top vijf klassering op Olympisch niveau.

*  Bij seniorenteams komt uitsluitend het eerste/hoogst spelende team in aanmerking.
** Bij jeugdteams die een eerste plaats op provinciaal niveau hebben behaald, komen uitsluitend teams van jeugd van 14 jaar en ouder in aanmerking.

Bij de aanmelding moet een bewijs van het kampioenschap of de bijzondere prestatie worden meegestuurd.

Videobeelden of foto’s kampioenen
Tijdens de huldiging willen we graag beelden laten zien van de behaalde prestatie. Heeft u foto’s en/of filmpjes van de sporter(s) in actie? Dan kunt u dit beeldmateriaal uiterlijk vrijdag 29 december aanleveren via info@gemeente-oldambt.nl. Grote bestanden ontvangen we graag via WeTransfer.com.

Foto: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button