AlgemeenSport

Pomponteam Prins Hendrik Scheemda Nederlands Kampioen

- advertentie -

Almere – Afgelopen zaterdag, 16 december, is het Pomponteam junior van Prins Hendrik uit Scheemda voor de vijfde keer Nederlands kampioen geworden tijdens het NK Twirl te Almere.

- advertentie -

Om deel te nemen aan het NK moet je als team eerst tijdens de gewone wedstrijden de NK norm halen, dat is al een hele prestatie. De tegenstander van Pomponteam PH  was Team Starlight uit Uithoorn. Starlight had het thema vampiers en Pomponteam PH had het thema stewardessen. Een spannende en sportieve strijd tussen beide teams.

Een hele knappe prestatie om nu voor de vijfde keer achter elkaar kampioen te worden. De 17 meiden van het Pomponteam hebben er hard voor gewerkt, evenals de crew voor de kleding, haren en make-up.

Het senior Danceteam van Prins Hendrik mocht ook deelnemen aan het NK Twirl. Ze hadden maar liefst 14 tegenstanders, een pittige categorie. De show werd gedanst op het nummer ‘Wings’ van Macklemore. Ondanks dat de top 5 niet is behaald, kan het team tevreden zijn met de prestatie.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button