AlgemeenIncidenten

Motorrijder ten val op de A7; motor meermaals overreden

- advertentie -

Scheemda – Een motorrijder is aan het einde van de middag ten val gekomen op de A7 bij Scheemda. Zijn motor is hierbij meermaals overreden.

- advertentie -

Door de val is de motor tweemaal overreden door achterop komende auto’s die hem niet meer konden ontwijken. Bij de val raakte de onfortuinlijke motorrijder dusdanig gewond dat hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen zijn niet bekend.

Een berger heeft zowel de motor als twee flink beschadigde auto’s van de A7 geplukt. De A7 was vanwege het ongeval gedeeltelijk afgesloten, politie en Rijkswaterstaat zorgde voor een veilige doorstroming. Hoe de motorrijder ten val kon komen is niet duidelijk.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button