AlgemeenGemeenteIncidenten

Politie en gemeente houden Witte Voetjes actie in Zeeheldenbuurt

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft afgelopen donderdagavond samen met de gemeente, vrijwilligers en handhavers een witte voetjes actie uitgevoerd in de Zeeheldenbuurt van Winschoten. Dit naar aanleiding van vele (poging tot) inbraken in de laatste periode. Volgens de politie waren vele woningen donker en hierom kwetsbaar.

- advertentie -

De politie heeft samen met de genoemde personen ‘witte voetjes’ bij de huizen naar binnen gegooid om de bewoners alert te maken tegen inbraak.

Lees verder onder de foto. (Een zogenoemde ‘witte voet’)

Hiermee hoopt de politie dat deze mensen meer tegen inbraak gaan doen, bijvoorbeeld door de lampen aan te houden bij afwezigheid, en ook de kleinere raampjes te gaan sluiten.

Ook burgemeester Pieter Smit hielp mee tijdens deze actie en ging evenals de politie in gesprek met de bewoners. ‘Ik vind het belangrijk burgers te wijzen op onveilige situaties. De criminelen zijn ook in het donker actief. Vooral nu, wanneer het vroeg donker is. Sluit daarom ook je schuttingdeur en schuurtjes goed af.’

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button