AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Drugskoerier wordt bij de grens betrapt met 12 kilo marihuana in zijn koffer

- advertentie -

Bunde/ Bad Nieuweschans – Afgelopen dinsdagavond is een drugskoerier aangehouden, dit gebeurde op de parkeerplaats Bunderneuland bij de grensovergang. De aanhouding werd verricht door het grensoverschrijdend politieteam.

- advertentie -

De 38-jarige man met een Nederlandse nationaliteit zat als passagier in een Flixbus, die bij de grensovergang Bad Nieuweschans Duitsland was ingereden. De bus werd op de parkeerplaats door de politie gecontroleerd. Daarbij viel de man door de mand.

De man vertoonde nerveus gedrag toen de politie de bagage doorzocht. In zijn grote zwarte koffer zat ruim 12 kilo marihuana. Dit vertegenwoordigt een straatwaarde van meer dan 120.000 euro.

De man is voorgeleid en zit voorlopig in vast.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button