AlgemeenKort nieuwsOp stap

Geldinzameling voor motormiddag voor kinderen met ziekte of beperking

- advertentie -

Scheemda – Robin Boltjes van Robintimo Radio en Linda van ’t Kniphorntje organiseren elk jaar in Scheemda een motormiddag voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn.

- advertentie -

Medewerking wordt verleend door de CS-Riders (Stichting Custodes Septentrionum). Dit is een stichting die motorrijders en trikes vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, die bijvoorbeeld in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben, kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen en kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben.

Geldinzameling
In het weekend van 28 – 29 april zal DJ Robintimo vierentwintig uur lang live draaien om zoveel mogelijk euro`s op te gaan halen om weer een fantastische middag te kunnen/mogen organiseren. Deze geweldige tweede editie zal op een zaterdag in september plaats vinden. Linda en Robin willen er graag een jaarlijks evenement van maken, maar om zo`n evenement tot een groot succes te maken hebben ze natuurlijk uw hulp nodig. Kijk snel op www.robintimo.nl voor het laatste nieuws en natuurlijk wordt er zo snel mogelijk gestart met opgave.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button