AlgemeenOp stapVideo

Fotoserie: Spinningmarathon voor K6 Tegen Kanker succes

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdagavond hield de stichting K6 Tegen Kanker in samenwerking met sport en gezondheidscentrum Ron Haans een spinningmarathon. K6 zamelt geld in voor het nieuwe ziekenhuis te Scheemda om daar voor zieke kinderen in een wachtruimte een EyePlay te realiseren.

- advertentie -

Voor dit interactieve spel is €10.000,- nodig. Via acties probeert K6 dit te realiseren. Het was een drukte van belang in de sportschool van Ron Haans en met de instructeurs John Torsen, Ron Haans, Patrick Doddema en Bart Kruizinga voor de groep vloeide menig zweetdruppel.

Mede door sponsoring van Meinardi kregen de deelnemers ook een versterking tussendoor. Aan het eind van de avond kon bekend worden gemaakt dat de marathon € 593,30 had opgeleverd.

Pieter Smit, voorzitter van het comité van aanbeveling van K6, bedankte de deelnemers en de organisatie. Één van de grote laatste acties wordt een Benefietconcert in De Klinker op 2 juni dit jaar. Daar zullen o.a. het Politie Orkest Noord Nederland, Edwin Jongedijk, Twij Körten Twij Langen, het Shantykoor Maritiem en Pirates4kids aan meewerken. Binnenkort zal de kaartverkoop daarvoor opengaan.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button