Algemeen

Trein meest op tijd in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Wie met de trein naar Bad Nieuweschans gaat, heeft de grootste kans om daar op tijd aan te komen. Het station had vorig jaar de hoogste punctualiteit van heel Nederland. Van alle treinen kwam 98,5 procent precies op tijd aan, of met hooguit drie minuten vertraging.

- advertentie -

Ook andere kleinere stations, zoals Roodeschool en Sneek, kampten nauwelijks met vertragingen, blijkt uit cijfers van spoorbeheerder ProRail. Die stations liggen aan vrij korte lijnen, waar weinig treinen rijden. Die lopen onderweg weinig vertraging op en als dat toch gebeurt, heeft dat vaak geen gevolgen voor andere treinen.

In heel Nederland reed vorig jaar 90,5 procent van alle treinen op tijd, de hoogste punctualiteit ooit.

Foto’s: Frans Stegeman/ BNSnieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button