AlgemeenKort nieuws

Tintengroep en Synergon Schoonmaak ondertekenen dienstverleningsovereenkomst

- advertentie -

Winschoten – Synergon verzorgt voor de Tintengroep al vanaf 2011 de schoonmaakdienstverlening op Sporthal de Rietkraag en MFC De Meerkant in Oostwold. Daarnaast valt ook het complex van het Onderwijs Zorgcentrum in Winschoten onder de overeenkomst.

- advertentie -

Directeur a.i. Johan van Dam van Synergon is erg blij met de samenwerking tussen de Tinten groep en Synergon. Vanuit Synergon zijn er dagelijks 13 medewerkers werkzaam op de Tintengroep locaties die onder de overeenkomst vallen. “Kwaliteit, met oog voor mensen, zo kan de samenwerking goed worden omschreven”, geeft Van Dam aan.

Volgens directeur bedrijfsvoering van de Tintengroep Truus Koning heeft zij in Synergon een uitstekende partner gevonden voor het schoonmaken en beheren van de drie locaties. De overeenkomst loopt tot begin 2020.

Foto: Synergon

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button