Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

KNMI verlengt code geel: let op plaatselijke gladheid!

- advertentie -

Groningen – Vanaf zondagavond 18:00 geldt er code geel voor Groningen, deze is maandagavond rond 20:00 uur verlengt tot dinsdagochtend 10:00 uur. In het hele land, met uitzondering van het westen, kan het in de loop van de avond glad worden door bevriezing van natte weggedeelten.

- advertentie -

Meerdere bezoekers van OldambtNu tipten de redactie op gladheid, vooral fietspaden en bochten zijn op sommige plekken spekglad. Inmiddels hebben meerdere strooiploegen hun ronde al gemaakt, waaronder Rijkswaterstaat op de A7 en N33 en de gemeente Oldambt.

De gladheid zal dinsdag in de loop van de ochtend weer verdwijnen.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button