AlgemeenGemeente

Noordelijk Belastingkantoor loopt achter met kwijtscheldingen in Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Het Noordelijk Belastingkantoor, voorheen het Hefpunt, loopt achter met de kwijtscheldingen. Dit betekent dat een aantal inwoners die vorig jaar kwijtschelding van hun afvalstoffenheffing hebben aangevraagd, dit nog niet hebben ontvangen.

- advertentie -

Extra capaciteit
Alle aanvragers die nog geen uitspraak hebben ontvangen, zijn hier inmiddels van op de hoogte gesteld. Het Noordelijk Belastingkantoor heeft aangegeven extra capaciteit te hebben vrijgemaakt om de aanvragen sneller af te handelen. Ze verwachten daarmee de achterstand de komende weken te kunnen inlopen.

Tegemoetkoming
Als tegemoetkoming beoordeelt het Noordelijk Belastingkantoor niet alleen de aanvragen voor 2017, maar controleren ze meteen of de aanvrager ook recht heeft op kwijtschelding in 2018. Als dit zo is, worden de aanvragen voor de belastingjaren 2017 en 2018 in één keer afgedaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button