Algemeen

Ziegler Brandweertechniek springt in de bres voor ijsbaan Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Vrijdag 23 februari komt Ziegler Brandweertechniek uit Winschoten met groot materieel naar Bad Nieuweschans om de ijsbaan onder water te zetten. Volgens een woordvoerder moet dit binnen een dag lukken, zij hebben zo’n 5 uur nodig. Het mag dan echt gaan vriezen en dus kan er dan volgende week echt geschaatst worden.

- advertentie -

(lees verder onder de foto)Dit zijn dromen die volgens het bestuur van de IJsclub Bad Nieuweschans bijna niet te bevatten zijn. Er is achter de schermen de afgelopen weken zo hard nagedacht en zijn er over en weer vele contacten geweest met allerlei instanties om toch maar te proberen de ijsbaan weer onder water te krijgen.

Mede dankzij berichtgeving via de nieuwssite van Bad Nieuweschans (BNSnieuws.nl)  en overgenomen door OldambtNu.nl kreeg het Winschoter bedrijf Ziegler de Schansker problematiek rond de ijsbaan onder ogen.

Zij hebben toen contact opgenomen met de redactie van OldambtNu.nl, hieruit is dit plan voortgekomen. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button