AlgemeenSport

Een bronzen dag met een zilveren randje op het DK-12 en -18 in Kollum

- advertentie -

Winschoten/ Finsterwolde – Afgelopen zaterdag 24 februari werden er in Kollum de Districtskampioenschappen -12 en -18jaar gehouden. Dit toernooi laat zien wie de beste judoka’s van Noord Nederland zijn. Als je bij de eerste 4 eindigt in de -18 jaar heb je tevens een ticket behaald voor het NK -18 op 10 maart a.s. in Tilburg.

- advertentie -

Judoschool TRJ Oost-Groningen was met de wedstrijdjudoka,s vertegenwoordigd op dit zware toernooi. In de -18 jaar wisten Luna Arends en Cindy Oost het brons te behalen. Deze prestatie is extra goed omdat beide dames laatste jaars – 15 jaar zijn.

We zien ze dan ook terug op het NK -18.  In de -12 jaar werd er zilver gewonnen door Linn Koster.  Sanne Grave, Milan Grave en Alexander Christov gingen met het brons naar huis.

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en like onze facebook pagina.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button