AlgemeenIncidenten

Man speelt met vuur in dubbeldekker

- advertentie -

Winschoten – Door de politie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een 44-jarige inwoner van Hamburg gearresteerd nadat er in een pendelbus op de A7 tussen Nieuweschans en Winschoten brand was gesticht.

- advertentie -

Het vuurtje in het bovenste deel van de dubbeldekker werd door andere passagiers van de bus geblust. Het voertuig werd tijdens het incident aan de kant van de snelweg gezet zodat de ongeveer vijftig inzittenden uit konden stappen.

Volgens getuigen had de man gedurende de rit vanaf Bremen steeds met een aansteker zitten spelen. Hij was door medepassagiers gevraagd daarmee op te houden. Middenin de nacht roken passagiers een brandlucht en zagen dat er onder de stoel van de man iets brandde.

Na het blussen werd de reis voortgezet en de politie gebeld. Door de politie werd de man ter hoogte van Zuidbroek uit de bus gehaald en ingesloten. Bij de verhoren ontkende hij iets te hebben aangestoken. De schade door het brandje bleef beperkt.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button