AlgemeenRegionaal nieuws

Groep 8 leerlingen winnen ‘Kraak de Dollard kluis’

- advertentie -

Bellingwolde/Regio – Mick van der Heide, van CBS de Wegwijzer in Bellingwolde, had na zijn bezoek aan de open dag van de vestiging Bellingwedde van het Dollard College meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Dollard kluis’. En met succes! In een ronde wist hij in de snelste tijd de kluis te kraken. Hij won daarmee een waardebon van € 50,-

- advertentie -

In januari bezochten veel leerlingen de open dag van de verschillende vestigingen van het Dollard College. Leerlingen van groep 8 staan voor de belangrijke keuze naar welke school ze na de zomervakantie naar toe gaan. De leerlingen van groep 8 kregen de mogelijkheid om thuis het onlinespel Kraak de DollardKluis te spelen. Ze konden vragen beantwoorden over het voortgezet onderwijs en het Dollard College in het algemeen. Daarna moesten ze proberen om met een code zo snel mogelijk de kluis te kraken.

Winnaars
Mick was één van de winnaars van het online spel. Mevrouw Ellie Wind van vestiging Bellingwedde van het Dollard College kwam op de CBS de Wegwijzer in Bellingwolde om de prijs persoonlijk te overhandigen. Mick was erg blij met de prijs en nam het met plezier in ontvangst. Hij gaat er alvast mooie schoolspullen voor kopen was zijn reactie. Een agenda heeft Mick niet nodig, na de zomervakantie gaat hij naar vestiging Bellingwedde, de leerlingen krijgen daar een logboekje i.p.v. een agenda. Op deze vestiging werken ze volgens de Zweedse methode Kunskapsskolan, dat is een vorm van gepersonaliseerd leren.

Naast Mick waren nog meer gelukkige groep 8-winnaars van verschillende basisscholen van Kraak de DollardKluis. Dat zijn Brian Maravge van CBS Maranathaschool in Winschoten, Gino Niewzwaag van Feiko Clockschool in Oude Pekela, Yasmijn Blaauw van OBS de Tweemaster in Winschoten en Elsiena Beekhuis van Fusie-school Woldrakkers/De Munte in  Termunterzijl. Al deze leerlingen werden in de klas verrast met de prijs; een vvv-waardebon ter waarde van €50,- en lekkere paaseitjes.

Foto: Dollard College

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button