AlgemeenKort nieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Praten met de Staten

- advertentie -

Regio – Provinciale Staten van Groningen nodigen inwoners van de provincie Groningen uit om te Praten met de Staten. Woensdag 28 maart is er tussen 16.00 en 17.30 uur voor de eerste keer een extra moment waarop inwoners, vertegenwoordigers van (belangen)organisaties en bedrijven in de provincie Groningen kunnen ‘praten met de Staten’.

- advertentie -

Daarbij gaat het over onderwerpen die een paar weken later op de agenda van de (commissie)vergaderingen van Provinciale Staten staan. Aanmelden vooraf is niet nodig, iedereen kan gewoon naar binnen lopen in het Atrium van het provinciehuis, Martinikerkhof 12 in Groningen.  Kijk op www.pratenmetdestaten.nl voor de data en onderwerpen.

Waarom dit initiatief van Provinciale Staten?
Met dit extra moment in de vergadercyclus van Provinciale Staten geven Provinciale Staten mensen de gelegenheid om tijdig en op een laagdrempelige manier met Statenleden te spreken over onderwerpen die spelen in hun leefomgeving. Wanneer inwoners van Groningen eerder in het besluitvormingsproces met de Statenleden van gedachten wisselen, is er meer kans om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke beslissing die in de Statenvergadering wordt genomen. Ieders mening telt!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button